Wedden op Voetbal

Wanneer u gaat wedden op voetbal, wilt u uiteraard succesvol wedden. Om dit succesvol te doen hebben wij een aantal adviezen om u te begeleiden naar het succesvol wedden op voetbal. Uiteraard doet u ook wedden op voetbal bij alle bekende bookmakers.

Tips online wedden op voetbal

    1. Analyseer het laatste nieuws van je team: Het is belangrijk dat je het laatste nieuws in de gaten houd wanneer je succesvol wilt wedden op je favoriete team. Als je gaat wedden zonder op de hoogte te zijn van het laatste nieuws van beide teams speel je op geluk, dit is meestal zinloos. Of je moet een engeltje boven je schouder hebben die je dit gelukt brengt.
    2. Zijn het uit- of thuiswedstrijden: Houdt er ook reken mee of je favoriete team uit of thuis speelt, uit onderzoek is gebleken dat 75% van de thuiswedstrijden gewonnen worden door het team dat thuis speelt. Het is dus belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent voordat je geld inzet op je favoriete voetbalteam.
    3. Welke spelers zijn er geblesseerd: Wanneer er spelers van het basis-team zijn geblesseerd en deze kunnen niet meespelen, hou dan rekening met de speler die geblesseerd is (is deze belangrijk voor het team?) en welke speler hiervoor invalt. Hierdoor kan je een succesvoller gaan wedden omdat je precies weet welke speler meespeelt en welke niet.
    4. Ga nooit wedden onder invloed: Wanneer je niet helemaal nuchter bent is het niet slim om te gaan wedden. Je kan geen schatting meer maken, of je schatting zit helemaal in de verkeerde richting en je verliest een paar ruggen. Wij willen dit voorkomen en hopen hiermee dus dat je alleen maar nuchter gaat wedden!

Wedden op sport

Live Wedden – Kan dat al?

Online wedden is helaas niet meer mogelijk met de huidige regulering van kansspelen.