Wedden op Tennis

Tennis is onder de online weddenschappen één van de favoriete sporten waar op gegokt wordt. Tennis is een veel gespeelde en aantrekkelijke sport en een vrij eenvoudig spel. Vele mensen spelen tennis of kennen de regels van de sport goed. Je kan bij tennis gokken op de uitkomst, de ruststanden, de standen tussen de verschillende sets enz. Er worden door bookmakers veel verschillende mogelijkheden aangeboden om op te gokken.

Het tennisspel is niet altijd volledig voorspelbaar. Daarom gok je meer als je geld gaat inzetten op een tenniswedstrijd. Er is altijd een mogelijkheid om te verliezen ook al weet je heel veel over tennis. Je waagt dus steeds een gokje waardoor het heel erg spannend blijft of je wint.

Het is erg eenvoudig om te Gokken op Tennis. Het is wel gemakkelijker als je de basiskennis hebt van de sport. De kans is groter om iets te winnen als je ook meer weet over de spelers. Zoals wie er won bij een eerdere spel tussen beide spelers, of een speler goed is in aces of traag op gang komt, of een spelers onlangs nog blessures heeft gehad. Ook op welk soort baan er gespeeld wordt. Of een speler goed speelt op gras zoals op Wimbledon of op gemalen steen zoals op Roland Garros. Welke ondergrond waarop gespeeld wordt is dus erg belangrijk bij het gokken op tennis.

Ook hoe de spelers het afgelopen jaar hebben gespeeld is erg belangrijk als je gaat gokken op tennis. Ga je voor meer winst dan levert het meer op als je gaat gokken op een speler van wie je niet zo snel verwacht dat die gaat winnen. Bij de bookmakers staat op het moment hoog bovenaan op hun lijst de favorieten Rafael Nadal, Novak Djokovic , Serena Williams enz. Je kan ook inzetten op enkele wedstrijden maar ook op een reeks wedstrijden.

Verschillende gokmogelijkheden zijn, Outright Betting: dan voorspel je de winnaar van het toernooi. De Match Betting : gok je op wie de wedstrijd wint. Set Betting: Gok je op de exacte uitslag in sets. To Win 1st Set: Wie dus de eerste set wint. In een tenniswedstrijd zijn de odds vaak klein omdat er maar twee tegenstanders zijn. Wil je een groot bedrag winnen dan kan je ook een serie-weddenschap afsluiten van wedstrijden die opeenvolgen.

Je kan bij online bookmakers gokken op tennis maar ook live gokken op tennis. Dit geeft je veel meer kansen om te winnen. Via een live stream kan je de wedstrijd die in nog volop bezig is volgen. De bookmakers passen continu de noteringen aan. Als je dan op het juiste moment kan inzetten tijdens de wedstrijd dan pak je de beste odds. Als je live gaat gokken kan je dat veel meer geld opleveren.

Als gaat gokken op tennis dan is het belangrijk dat je een account aanmaakt bij een online bookmaker. Dit kan je het beste doen bij de bekendste, betrouwbaarste en veiligste online bookmakers die zich op meerdere manieren onderscheiden. Als je bij hun voor het eerst geld stort dan krijg een welkomstbonus. Als je een weddenschap hebt gevonden waar je op wilt inzetten dan klik je op de notering en het wedstrookje verschijnt. Je geeft aan wat je wilt inzetten en je bevestigd dit. Alles gaat vanaf nu vanzelf. Het bedrag dat wordt uitbetaald als je gewonnen hebt vind je bij de notering van iedere wedstrijd/weddenschap.
Veel plezier bij het gokken op tennis!

Wedden op sport

Live Wedden – Kan dat al?

Online wedden is helaas niet meer mogelijk met de huidige regulering van kansspelen.