15
mei

Wat is het verschil tussen Singles en Combo’s?

Written by Henk. Posted in

Een single is een enkele weddenschap, bij een combo stop je meerdere wedstrijden in een weddenschap. Dit werkt als volgt:
Single: Stel dat er een quoteringen van 1.85 staat op dat Ajax uit bij NAC wint (je zet dus in op 2, uitteam wint). Je zet hier 10 euro op in. Wint Ajax, krijg je 10 X 1.85 = 18,50 en heb je dus 8,50 winst.

Combo: Stel dat er op Ajax een quotering staat van 1.85. Verder denk je dat PSV thuis wel wint van Groningen tegen een quotering van 1.30 en dat Feyenoord thuis wel wint van Vitesse tegen 1.50. Deze 3 wedstrijden kan je in een combo spelen. De quotering van de combo wordt dan 1.85 x 1.30 x 1.50 = 3.61. Zet je hier 10 euro op in en alledrie jouw clubs winnen krijg je 36,10 uitgekeerd en heb je dus 26,10 winst. Let wel op dat alle 3 de clubs moeten winnen, dus je loopt meer risico, maar je kan meer geld winnen. Let wel op dat winst maken met de meest onmogelijke combo’s erg lastig is, probeer een goede afweging te maken tussen risico en mogelijke winst.

Systeem combo: Naast de standaard combo kan je ook een systeem spelen. Met een combo loop je het risico dat 1 team je winst verknalt. Een oplossing hiervan is een systeem. Als je bijvoorbeeld 4 wedstrijden hebt geselecteerd voor een combo kan je hier een systeem van maken van bijvoorbeeld 4 combo’s van 3 wedstrijden. Hiermee spreid je risico, maar daalt uiteraard ook de mogelijke winst.

Posted in: Voetbal Wedden

Wedden op sport

Live Wedden – Kan dat al?

Online wedden is helaas niet meer mogelijk met de huidige regulering van kansspelen.